PTT 1. Lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘un Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, PTT 1. Lig'deki heyecanın Spor Toto Süper Lig'i sollayabileceğini söyledi.

İkinci etap kamp çalışmasını tamamladıktan sonra Sivas’ta Cumhuriyet turnuvasında mücadele edecek olan mavi – beyazlı ekipte teknik patron Sağlam, bu yıl kendilerine geçen sezonlardan farklı bir mücadelenin beklediğini anlattı.

LİG ÇETİN GEÇECEK

PTT birinci ligde ki takımların yaptıkları yatırımların ortada olduğunu aktaran Sağlam, “Ligde mücadele eden takımların geneli çok kaliteli oyuncularla kadrolarını güçlendirdiler. 50'nci yılını kutlayacak Boluspor, Kayserispor, Antalyaspor, Ankaraspor, Adana Demirspor, lige yeni katılan Altınorduspor, geçen yıl iddialı olan Samsunspor... Bunlar çok kaliteli kulüpler. Bunun gibi takımların bulunduğu lig çok kaliteli olacak. Çetin geçecek lig bizi bekliyor. Bence üst ligin taraftarını biraz aşağı çekeriz düşüncesine sahibim. Buradaki kalite, buradaki heyecan Süper Lig'i sollayabilir” değerlendirmesinde bulundu.