Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 3-1 mağlup oldukları maçın ardından, “Kupa maçları bizim için gerçekten bir zulüm. Şükür ki bu gün bitti” dedi.

Ligin başında takımda olması durumunda kupaya kalmayacaklarını belirten Kutlu, “Öncelikle biz her kupa maçı için aynı şeyleri söylüyoruz. Oynatmadığımız oyuncular ve alt yapıdan oynatacağımız, kurduğumuz kadrolarla devam ettik. İşin başında ben olsam bu kupa maçlarında da kalmazdım çünkü biz lig hedefiyle kurulmuş ve o hedefte yürüyen bir takımız” ifadesini kullandı.

KADROMUZ İKİ TARAFI GÖTÜRMEZ

“Kupa maçları bizim için gerçekten bir zulüm” diyen Kutlu, “çünkü kadromuz iki tarafı götürmeye elverişli değil. Şükür ki bu gün bitti ama dediğim gibi kupa maçlarında oynatamadığımız, forma şansı bulamayan oyuncular alt yapıdan aramıza katılacak. Geleceğe yönelik hangi oyuncularımızı kullanabiliriz. Buna yönelik olarak kullandık. Bu anlamda faydası olduysa oldu. Dediğim gibi sezon başında bu takımda olsam kupa maçlarında oynamayı tercih etmezdim” şeklinde konuştu.