Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da Erkam Reşmen ve Nıkola Raspopovic’in takımdan ayrılmasının ardından stoper arayışları sona gelindi.

Mavi – beyazlı yönetim transferde oldukça hareketli günler yaşarken, başkent ekibinde sözleşmesi devam eden genç oyuncuyla anlaşması an meselesi.

Gazetemiz spor servisinin ismini öğrenmesine rağmen transferine zarar vermemesi adına yüzde yüz netleşmesinden sonra açıklayacağı futbolcu ile bugün veya yarın imza atılması bekleniyor.

MEVKİLERDE EKSİK KALMAYACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kadrosunu güçlendirme çalışmaları aralıksız devam ederken, her mevkiye alternatifi geniş kadro oluşturulacak.

Mavi – beyazlı yönetim teknik ekip ve sportif direktörün belirlediği isimlere imzaları teker teker attırırken, defans oyuncusu ile de anlaşması an meselesi.

BAŞKAN GÖRÜŞÜYOR

Başkent ekibiyle 2018 Mayıs ayına kadar sözleşmesi devam eden defans oyuncusunun transferiyle başkan Osman Toprak bizzat ilgileniyor. Dün Ankara’ya giden ve kulüp başkanından futbolcunun bonservisini ücretsiz talep etmek adına görüşme yapacak olan Toprak, kulübünü ikna etme aşamasından sonra futbolcu ile de parasal konuda görüşme yapacak. Her iki tarafın ikna edilmesinin ardından ismi geçen oyuncuya imza attırılacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU