Star Wars Serisinin Tanınmış Karakteri “Stormtrooper” Forum Gaziantep’e Geliyor

Dünyanın en büyük eğlence markalarından Star Wars, televizyon için hazırlanan Star Wars Asiler adlı yepyeni bir çizgi filmle 4 Ekim’de Disney Channel Türkiye ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

9 İLDE EŞ ZAMANLI

Bu macera dolu serinin lansmanı kapsamında ise Forum Alışveriş Merkezleri işbirliğiyle 20 Eylül 2014, Cumartesi günü 9 ilde eş zamanlı etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında ilgili AVM’lerdeki CineMaximum’larda Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünün Türkiye’de ilk defa gösterimi yapılacak.

LANSMAN YAPILACAK

Star Wars Asiler’in Disney Channel’da başlaması ve Forum Alışveriş Merkezleri işbirliğiyle gerçekleşecek lansmanı çerçevesinde ayrıcaKlon Birliği Mensuplarından bir Stormtrooperüç ayrı ile ziyaretlerde bulunacak. İlki 30 Ağustos Cumartesi günü Forum Gaziantep’de gerçekleşecek olan ziyaret kapsamında 14:00-18:00 saatleri arasında (belirli aralıklarla) AVM’deki etkinlik alanına gelecek Star Wars hayranlarına Stormtrooper ile tanışıp hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı sunulacak. Gaziantep ziyaretini daha sonra sırasıyla 6 Eylül’de Trabzon ve 13 Eylül’de de Kayseri izleyecek. Star Wars Asiler lansman etkinliğine katılım 1 – 17 Eylül tarihleri arasında Forum Alışveriş Merkezleri ve Gordion’da 100 TL’lik alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekilişle mümkün olacak. Etkinlik detayları alışveriş merkezlerinin web sitelerinden ve Disney Channel Türkiye Facebook sayfasından takip edilebilir. BÜLTEN