Saadet Partisi Gaziantep İl teşkilatı Temayül yoklamasını yaptı!..

Temayül yoklaması Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Programa Gik üyesi Mehmet Kasapbaşı ilçe, gençlik ve kadın kolları başkanları da hazır bulundu. Açılış konuşmasını il başkanı Mehmet Karalar yaptı. Karalar, "Saadet bu seçimde inşaallah meclise girecek ve girmelidir. Kirli oyunları bozmak için girmeli yeniden huzur ve refah için saadetin meclise olması lazımdır. Bunun için canla başla çalışacağız" dedi.

Daha sonra konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ise, "81 ilde düşündüğümüz değerlendirme toplantısından birini de Gaziantep’de yapmış bulunmaktayız. Malum olduğunuz gibi Türkiye’miz yaklaşan 7 Haziran seçim hareketliliği halindedir ve 7 Haziran’da milletimiz bir seçimle tekrar karşı karşıya kalacaktır. Bu seçim geçmiş dönemlere oranla çok çok daha önemli bir seçim olduğunun altını çizmekte fayda var. Hemen sınırımızda bulunan Suriye’nin bir kaç parçaya bölünüyor olması, Irak’ın iç sorunlarla uğraşıyor olması, bölgemizin bu hadiselerce ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu görüyoruz" diye konuştu.

Batının özellikle Ortadoğu coğrafyasında her petrol kuyusunun başına bir devletçik kurmak üzerine istikrarsızlaştırma faaliyetine girdiğini dile getiren Tongüç, "Batı, bu istikrarsızlaştırmayı üç yoldan yapmaktadır. Birincisi ekonomik yoldan istikrarsızlaştırma, ikincisi siyasi olarak istikrarsızlaştırmayla karşı karşıya ve üçüncüsü de fiili işgallerle istikrarsızlaştırma yolundadır. Bölge büyük bir sıkıntıyla karşı karşıyadır. Bölgede yaşanan gelişmelerin ve Suriye’nin içine girmiş olduğu bu karmaşanın beraberinde Türkiye’mizin de içine dönük ciddi sıkıntılar yaşanacağı aşikârdır şeklinde" konuştu.

TOPRAK KAYBEDEREK KAHRAMANLIK YAPIYORLAR

İlyas Tongüç; Türkiye’nin, Suriye sınırları içerisindeki kendisine ait toprak parçasını koruyamadığını belirtti. Türkiye’ye ait toprak parçasının terk edilmesinin büyük bir kahramanlık örneği olarak sunulduğuna işaret eden Tongüç, “Bu bir Şah Fırat operasyonu değil, hükümet tarafından Türkiye’ye çekilmiş Şah Mat operasyonudur” dedi. Türkiye, Erbakan Hocamızla Peygamberimizin (sav) halasının yattığı Kıbrıs’ı alırken, Erdoğan ve Davutoğlu ile Osman Gazi’nin dedesinin yattığı toprağı kaybetmiştir” dedi. Tongüç 7 Haziran seçimlerinin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri olduğunu ifade ederek, “Bu seçimler Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için çok büyük önem arz ediyor. Saadet Partisi seçime katılan partiler içerisinde 81 ilin tamamında teşkilatlanmasını tamamlamış iki partiden biridir. Her bir Saadet Partili, bugüne kadar gösterdiği çalışmanın fevkinde bir çalışma örneği ortaya koyacaktır ve inşallah Saadet Partisi’ni güçlü bir şekilde Meclis’e taşıyacaktır” şeklinde konuştu. Program sonunda temayüller alınarak genel merkeze götürüldü. Haber Merkezi