Geçen sezon yaşanan sıkıntıları tekrarlamak istemeyen Gaziantepspor’da futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, güçlü bir takım oluşturacaklarını ve bunun için taraftarların endişelenmemesi gerektiğini söyledi.

Artık sütten ağızlarının yandığını bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyecekleri kaydeden Kızıl, attıkları her adımda titiz davranmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Gaziantepspor taraftarlarının endişelerini en kısa sürede gidereceklerini belirten Kızıl, yeni sezonda daha güçlü bir kadroyla mücadele edeceklerini ve kesinlikle pes etmeyen bir takım oluşturacaklarını dile getirdi.

MAKSİMUM KATKI SAĞLAMALI

Transferde çok temkinli olduklarını ve şu ana kadar Rusya’nın Rubin Kazan takımından Belaruslu oyuncu Sergey Kislyak'ı transfer ettiklerini söyleyen Kızıl, “Futbolcu arayışlarımız sürüyor. Hata yapmamamız gerekiyor. İnce eleyip sık dokuyoruz. Menajerler tarafından bize çok oyuncu teklif ediliyor. Sadece transfer yapalım diye, oyuncu almayacağız. Kadroya kattığımız oyuncu, bir sezon boyunca takıma maksimum katkı sağlamalı” dedi.

SÖZLEŞMELER SONA ERDİ

Takımda ki birçok futbolcunun sözleşmelerin sona erdiğini aktaran Kızıl, “En doğru oyuncuları transfer edebilmek için çalışıyoruz. Giden oyuncular oldu. Onların yerlerine daha az maliyetli genç futbolcular transfer etmek istiyoruz. 1-2 oyuncu ile imza aşamasına geldik. Pes etmeyen bir takım oluşturmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ