Takımın iyi futbolculardan kurulu olduğunu ifade eden Sözeri, mental anlamda dokunuşlar yaptığını ve ofansif açıdan daha fazla çalıştıklarını kaydetti.

DOKUNUŞLAR YAPTIK

Hedeflerinden kopmayacaklarını kaydeden Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “Göreve geldikten sonra mental açıdan dokunuşlar yaptık. Baktığımız zaman kadroya çok fazla dokunmadık. Sistem anlamında dokunuşlar yaptık ve özellikle ofansif anlamda antrenmanlarda çok çalışıyoruz ve üretken futbolcularla oynamaya çalışıyoruz. Tabi bunu yaptığımız analizlerle oyuncularımıza dışarıda teorik, sahada ise pratik olarak gösteriyoruz” dedi.

SAHAYA YANSITIYORLAR

Kendilerinin istedikleri kadar iyi taktik vermelerinden ziyade futbolcunun yeteneğinin önemli olduğunu vurgulayan Sözeri, “Futbolcu bizim verdiğimiz taktikleri sahada yapamazsa bunun bir değeri olmaz. Futbolcularımız ne kadar kaliteli ki bunu sahaya yansıtabiliyorlar. Tabi özgüven önemliydi, şimdi özgüvenleri de geldi ve göze hoşa gelen bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bu işte biz teknik direktörüz, disiplini elden bırakmadan abi, kardeş gerektiğinde baba gibiyiz. Onlar suiistimali ihmal etmediği sürece bu işte böyle devam edecek” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU