Sözeri "Buraya öyle bir avantajla geldik. Aslında çok büyük bir avantaj gibi gözükmese de burada en azından 1 gol bulmanın peşindeydik. Onu da çok şükür maçın başında bulduk. İkinci golü bulduktan sonra rakibin de direncini düşürdük." diye konuştu.Karşılaşmada oyuncularının verilen görevleri eksiksiz yaptığını belirten Sözeri, "Maçtan önce 'inşallah hak eden kazanır hak eden de finale çıkar' demiştim. Her iki maçta da rakibimizi yendiğimize göre hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadesini kulandı.

KARAFIRTINALAR: Nasip değilmiş

Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final rövanş karşılaşmasında Gazişehir Gaziantep'e 3-1 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür etti.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında rakiplerini tebrik ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti: "Ben hep futbolcularıma teşekkür ettim. Bugün de muhteşem taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi sonuna kadar desteklediler. Kalemize gelen ilk top gol olunca yapacak bir şeyimiz kalmıyor. Bu hafta biraz daha coşkulu oynamak istedik. Taktik anlamda söyleyecek bir şey yok. Nasip değilmiş. Artık play-off'u değil de ilk 2’yi hedeflemek lazım. Buralara kaldığın zaman bürokrasiyi maalesef geçemiyorsun."