Şehitkamil Belediyesi Onat Kutlar Mahallesi’ne yaptığı Basra Sosyal Tesisi ve Alışveriş Merkeziyle vatandaşların takdirini kazandı.

Mahalle ayrımı yapmadan her bölgeye hizmet götürme yolunda emin adımlarla hedefe doğru ilerleyen Şehitkamil Belediyesi, bir sosyal tesiste Onat Kutlar Mahallesi’ne kazandırdı. İçerisinde, aile hekimliği, fırın, market, kasap, bay-bayan taziye evi, aile merkezi olmak üzere yapmış olduğu Basra Sosyal Tesisi ve Alışveriş Merkezini hizmete hazır hale getirildi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ DE VAR

Onat Kutlar Mahallesi’nde vatandaşların sosyal hayatına büyük katkı sağlayacak olan Basra Sosyal Tesisi, aynı zamanda aile hekimliği, market, fırın ve kasap gibi iş yerleriyle de mahalle sakinlerine hizmet sunacak.

BELEDİYEDEN MEMNUNLAR

Onat Kutlar Mahallesi’nin ihtiyaç duyduğu bir sosyal tesisin kazandırıldığını belirten Onat Kutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize yaptırılan sosyal tesis ve alışveriş merkezi, mahallemizin bir çok ihtiyacını karşılayacak bir sosyal tesis haline geldi. Sosyal tesisimiz bay-bayan taziye evi, aile merkezi, aile hekimliği, fırın, market ve kasap gibi yerlerden oluşuyor. Mahallemiz yeni yerleşim alanı olduğu için eksikliklerimiz var ama Şehitkamil Belediyemiz bu eksiklikleri giderme konusunda gece gündüz çalışıyor” dedi. BÜLTEN