Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Öğretim Üyesi, Yrd. Doç.Dr. Kieran E. Uchehara, 4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü Töreninde, Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan birincilik ödülünü aldı.

Kaliteli ve modern eğitimiyle beğenileri üzerine toplayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), her bir birimde ayrı ayrı başarılara imza atıyor. Yurt geneli birçok üniversiteden birbirinden değerli akademisyenlerin katıldığı törende, en iyi makaleler seçilerek çeşitli ödüllerle ödüllendirildi. 4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülleri Töreninde, HKÜ başarılı akademisyenlere ödüllerin verildiği törenden birincilik ile ayrıldı.

4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü Töreninde "Afrika'ya Yönelik Türk Dış Politikasında Süreklilik ve Değişim" makalesiyle; Hasan Kalyoncu Üniversitesi İİSBF Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kieran E. Uchehara'ya, birincilik ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu taktim etti. Ayrıca “10.000 TL” para ödülüne de sahip olan Uchehara kendisine takdim edilen ödülden ötürü şu ifadeleri dile getirdi: “Başta bana bu ödülü takdim eden Sayın Başanbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere, her zaman yanımızda olarak bizlere destek olan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve tüm HKÜ arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Bülten