AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, İl Başkan Yardımcısı Hakan Aslansoy, Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Coşkun, il ve ilçe yönetimi, muhtarlar, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

KOÇER: MUTLUYUM

Sorunların masaya yatırıldığı toplantıda bir konuşma yapan Nejat Koçer, "Bugün aranızda bulunmaktan ve sizlerle beraber olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Seçimlerimizin üzerinden 1 yıl geçti. Bu hafta seçimlerimizin yıl dönümü dolayısıyla Şehitkamil’de, Şahinbey’de dün de Oğuzeli ilçemizde değerli belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımızla buluştuk. Şunu memnuniyetle belirtmek isterim ki, Sayın Başbakanımızın selamıyla gittiğimiz her yerde ona selam ve dua aldık. Hükümetimizin ve belediyemizin çalışmalarıyla ilgili vatandaşlarımızdan memnuniyet gördük. Tabii rutin küçük şikayetler var ama memnuniyetin daha çok olduğunu gördük. Çalışmalarımızı bundan sonra da ciddiyet ve titizlikle sürdüreceğiz" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Uzer, "Kongrelerden sonra ilk ilçe danışma meclisini Şehitkamil ilçemizde yapıyoruz. Toplantıda emeği geçen ilçe başkanımıza, yönetim kuruluna, gençlik ve kadın kollarımız ile Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar, üzerimizde çok büyük bir misyon yüklü. Bunu her ay Ankara’da il başkanları toplantısına gittiğimizde, arkadaşlarımızla birlikte Sayın Başbakanımızla çok yakın mesafeden göz göze geldiğimizde daha iyi anlıyoruz. Son 10 yılda Türkiye’de çok şeyler yaptık ama Başbakanımızı dinlediğimiz zaman Türkiye’de yapacağımız daha çok şeyin olduğunu görüyoruz. Bu nedenle bizim beraberliğimizi ve birliğimizi bozmamamız gerekiyor" diye konuştu.

FADILOĞLU SUNUM YAPTI

Danışma toplantılarının öneminden bahseden Başkan Fadıloğlu da, "Biz danışma meclislerimizde ağırlıklı olarak teşkilat içinde birbirimizle görüşebileceğimiz ve konuşabileceğimiz konuları irdelediğimiz nokta olması münasebetiyle, oturumu biraz uzatacağız. Danışma meclisleri teşkilatımızın dinamizmini arttırdığımız, kendi içimizde yapılanları bir arada görüştüğümüz toplantılardır" şeklinde konuştu. Başkan Fadıloğlu, konuşmasının ardından yaptıkları çalışmalarla ilgili görsel bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. Fadıloğlu’nun sunumunun ardından, parti yöneticileri yaşanan sorunları masaya yatırarak, çözüm için fikir alışverişinde bulundular. HABER MERKEZİ