Ziyarette konuşan Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, "Sektörümüzün çözüm bekleyen sorunları var ve bunlar ortak sorunlarımız. Dolayısıyla, bunları birlikte çözmeliyiz" dedi.

APA:BİZ HAZIRIZ

Ziyarette, sektörün sorunları ele alındı. GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Makine Mühendisleri’nin en büyük paydaşlardan birisi olduğunu belirterek “Sektörümüzün çözüm bekleyen sorunları var ve bunlar ortak sorunlarımız. Dolayısıyla, bunları birlikte çözmeliyiz. Sektörde sürdürülebilirliğin sağlanması adına, paydaşlarımızla her platformda bir araya gelmeye ve çözümü birlikte aramaya hazırız” dedi.

OVAYOLU: BİRLİKTE HAREKET EDELİM

MMO Gaziantep Şube Başkanı Hüseyin Ovayolu ise, makine mühendislerinin müteahhitlik sektörünün önemli bir ayağını oluşturduğunu belirtti. Demire gelen zamların kendilerini de etkilediğini belirten Ovayolu, bu konuda birlikte hareket edebileceklerini söyledi. Asansör Yönetmeliği ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ovayolu, Asansör Kontrol Yetkisinin, ilçe belediyeleri tarafından MMO bünyesine verilmesini istediklerini, bunun sağlanmasının sektörün faydasına olacağına dikkat çekti. Ovayolu, yangın yönetmeliği hakkında da GAİMDER üyelerini bilgilendirdi. HABER MERKEZİ