Küsget Küçük Sanayi Sitesi’ne Sani Konukoğlu Bulvarı’ndan girişte yaşanan sıkıntı Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı M. Durdu Yetkinşekerci, Örnek Sanayi Sitesi ile Küsget Sanayi girişinde kargaşaya neden olan orta refüjün kaldırılacağını söyledi.

Küsget Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş’i ziyaret eden ekipte Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı M. Durdu Yetkinşekerci, Genel Sekreter Deniz Köken, Fen İşleri Daire Başkanı Ali Aslan, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Kömürcü, Örnek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Haratoğlu ve sahada faaliyet gösteren ekip şefleri katıldı.

Sani Konukoğlu Bulvarı üzerindeki kazalara sebep veren Küsget ve örnek sanayi sitesinin girişindeki refüjün düzenlenmesi ve girişin işlerlik kazanması adına yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mustafa Kemal Güneş şunları söyledi; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve ekibi göreve geldikten sonra Küsget’i masaya yatırarak altyapı iyileştirmeleri, elektrik hatlarının yeraltına çekilmesi ve yağmur suyu çalışmaları ile asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarını programa aldılar. Bu çalışmalar büyük ölçüde bitirildi ve yeni projelerle ilgili görüş alış verişlerinde bulunuyoruz. Ben Fatma şahin ve ekibine teşekkür ederim”

Örnek Sanayi Sitesi ile Küsget Sanayi girişinde kargaşaya neden olan orta refüjün kaldırılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı M. Durdu Yetkinşekerci ise, “Çalışan esnafın yanındayız. Onların daha iyi şartlarda hizmet vermesi ve ulaşımda sorunsuz bir gün geçirmesi amacıyla yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarımız küsget bölgesinde aralıksız devam edecek. Hazırladıkları projeler ile bizimle irtibatlı olan ve çalışmalarımıza destek olan Küsget Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa kemal Güneş ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu. Bülten