Gaziantepspor’un genç yeteneklerinden Barış Yardımcı, Osmanlıspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray karşısında gardlarının düştüğünü ama ligde ki asıl rakiplerinin Osmanlıspor olduğunu anlatan Yardımcı, takım içerisinde her hangi bir sorunun olmadığını ve elde edilen yenilgilerde takım olarak sorunun kendilerinde olduğunu açıkladı.

ASIL RAKİBİMİZ OSMANLI

Geçen hafta Galatasaray karşısında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Gaziantepspor’un başarılı defans oyuncusu Barış Yardımcı, “Bizim adımıza iyi giden bir süreç vardı. Akhisar beraberliği ve Kayseri galibiyetiyle çıkış yakalamıştık. Biz bunların ardından Galatasaray’ı da yenmek istiyorduk. En azından bir puan almak için gitmiştik. Aslında maça iyi de başlamıştık ama öne geçtikten hemen sonra kalemizde gördüğümüz gol gardımızı düşürdü. Galatasaray iyi bir takım ikinci yarı bir gol attılar ondan sonra durdular. Nihayetinde bizim rakibimiz Galatasaray değil bu hafta oynayacağımız Osmanlıspor. Bu maç bizim adımıza çok önemli hem üstümüzde ki rakibimiz hem de ligin sonunda sıralamamızı belirleyecek bir rakip. Bu nedenle bu hafta yenersek biz 10 puan yaparsak çok daha iyi bir duruma geliriz” dedi.

MİLLİ TAKIM ARASINA İYİ GİRMEK İSTİYORUZ

Antrenmanların çok iyi bir şekilde devam ettiğini aktaran Yardımcı, “Cuma günü kampa gireceğiz, Cumartesi günü de Allah nasip ederse maç oynayacağız ve milli takım arasına iyi girmek istiyoruz. Bu takım her geçen hafta daha iyiye doğru ilerliyor, taraftarlarımızın da desteğini alırsak bu sezon da ligde çok takımların canlarını yakarız” dedi.

DAHA İYİ OLMALIYIZ

Takımda her hangi bir sorunun olmadığını aksine sorunun kendilerinde olduğunu aktaran Yardımcı, “Eğer iyi oynayıp takım halin de de iyi mücadele ettiğimiz zaman galip geliyorsa. İstediğimizi sahaya yansıtamadığımız zaman da sorun bütün takımda oluyor. Yeni transferlerle ilgili her hangi bir sıkıntı olmadı, geçen seneden kalan arkadaşlarımız da biz daha iyi olmak adına her maçımıza final olarak bakmalıyız. Osmanlıspor gibi kendi dengimi olan takımları kesinlikle yenmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.