Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor bu sezon başarılarıyla taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Teknik sorumlu Okan Buruk hazırlık maçlarında galibiyetin güzel olduğunu ancak sonuçların kimseyi kandırmaması gerektiğini ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun antrenman ve hazırlık maçları ile sürdüren Gaziantepspor, lige iddialı hazırlanıyor. Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını anlatarak, “İlk amacımız buradaki hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmek. Hazırlık maçlarında kazanmak güzel ama bu sonuçların bizi kandırmaması gerekiyor. Bu nedenle ciddi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yoğun antrenman ve hazırlık maçlarımız var. Önemli olan burada eksikliklerimizi görmek ve eksikliklerimizi iyi analiz etmemiz gerekiyor. Bu şekilde lige hazırlanıyoruz. Galip gelmek sevindirici, takıma güven veriyor. Genç istekli bir takımımız var. Çok iyi mücadele veriyorlar ve onları kutluyorum. Sonuç olarak bunlar hazırlık maçı ve lig başladığında daha iyi bir Gaziantepspor göreceğiz” dedi.

BAŞARIYA AÇ BİR TAKIMIZ

Takım oyununu iyi oynamaya başladıklarını hatırlatan teknik adam Buruk, “Takımdaki herkes çok istekli. Bütün futbolcularımız bekleneni veriyor ve bu bizi çok sevindiriyor. Karakter olarak da çok iyi bir takım olduk. Birlikte, istekli, genç ve başarıya aç bir takımız. Bunun karşılığını da inşallah sezon içinde almayı umut ediyoruz” dedi.