ROYAL HALI GAZİANTEP – TORKU KONYA

TARİH: 8 MAYIS CUMA (BUGÜN)

SAAT: 17.00

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY SPOR SALONU

YAYIN: YOK

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Royal Halı Gaziantep bugün sahasında Torku Konya’yı konuk edecek.

Geçen hafta deplasmandan mağlubiyetle dönen Eflatun – Sarılı temsilcimiz Play Off çemberinin dışında kalırken, bugün kendi evinde prestij mücadelesi verecek.

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından taraftarlarını üzen Potanın Ağaları, bugün galip gelerek tribünlerle mutlu bir şekilde vedalaşmak istiyor.

Karataş Kapalı Spor salonunda saat 18.30’da başlayacak maçın ardından Royal halının dev adamları taraftarlarına veda edecek.

GALİBİYETLE KAPATACAKLAR

Ligde oynadıkları son üç haftada taraftarlarını üzmeye haklarının olmadığını söyleyen Royal Halı Gaziantep’in dev adamları “ Bugün kendi evimizde Torku Konya ile sezonun son maçına çıkıyoruz. Taraftarlarımızı bazı maçlarda üzsük onlardan özür diliyoruz. Bazı maçlarda ise coşkuyu ve mutluluğu birlikte yaşadık. Her maçta bizi desteklediler, bizi alkışladılar ve anlayışla karşıladılar. Acısıyla tatlısıyla sezonu tamamladık. Gönlümüz Play Off içerisinde kalıp Gaziantep’i Avrupa’da temsil etmekti ama ne yazık ki bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Yine de ligin son karşılaşmasında taraftarlarımızla mutlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz” açıklamasında bulundular.

TARAFTARA DAVET

Türkiye Erkekler Basketbol 1. liginde 3. sezonlarını bugünkü Torku Konya maçıyla tamamlayacaklarını ifade eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının genel menajeri Boray Dai, “İlk senemizde seyirci rekorunu kırmıştık, geçen yılda yine bu anlamda sıralamada üst sıralarda yer aldık. Bu sezon açısından da ligimizde ki birçok takımın ortalamasının üstüne çıkmayı başardık. Bizleri yalnız bırakmayan, çıktığımız bu zorlu yolda destek veren taraftarlarımıza şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bu akşam ki maçımızda da taraftarlarımızı tribünlere davet ediyoruz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU