Ligde daha fazla puan kaybı yaşamak istemeyen kırmızı – siyahlı dev adamlar, güçlü rakiplerini mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

Potanın ağaları, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak ilk yarının son iki haftasını da galibiyetlerle kapatıp alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.

KİMLİĞİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ

Anadolu Efes ile 7 Ocak Pazar günü sahalarında oynayacakları maçın gerçek kimliklerini ortaya koymaları bakımından iyi bir fırsat olduğunu söyleyen Potanın Ağaları, “Anadolu Efes her ne kadar son haftalarda iyi gitmese de Ergin Ataman ile bir ivme yakaladı ve ligin en iddialı takımlarından biri konumunda. Başlarında Türk basketbolunun çok değerli bir antrenör var. Bu hafta Avrupa'da maç oynamayacak olmalarının da etkisiyle tüm hafta bu karşılaşmaya hazırlanacaklardır. Bizim için bu maçın gerçek kimliğimizi ortaya koyma bakımından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz” dediler.

GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Anadolu Efes maçını istedikleri tempoda oynayabildikleri taktirde kazanma şanslarının yüksek olacağını belirten dev adamlar, “Bu maçı kazanabilirsek ilk yarıyı tehlike bölgesinden uzaklaşma adına bir fırsat olacağını biliyoruz. Her anlamda çok önemli bir maç olacak. Salonda yine çok yüksek bir enerji olacağına eminiz ve takımdan her zaman olduğu gibi geri adım atmadan sonuna kadar mücadele edeceğiz” dediler.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Bu sezon lige iyi başlayamamanın sıkıntılarını ilerleyen haftalara yansıtmalarından dolayı üzgün olduklarını aktaran kırmızı – siyahlılar, “Sezon içerisinde yapılan revizyonlar ister istemez takım olma adına gecikmemize neden oldu. Geçen hafta Banvir karşısında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Bu takımda bireysel olarak hedeflerimiz var ve kimsenin bununla yetinecek karakterde olduğunu düşünmüyoruz. Her gün daha iyisini, daha fazlasını yapmak için çalışmamız gerekiyor” değerlendirmesinde bulundular.

MUHARREM TÜRKOĞLU