Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, krizler sürecini atlatamayınca sonuç sahaya yansımaya devam ediyor.

ENLERİN TAKIMI OLDUK

TFF birinci ligine bu sezon transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapamayarak ve elde ki futbolcuların sözleşmelerini fes ederek gitmeleriyle tamamen genç futbolcularla mücadele etmek zorunda kalınca zorlu süreç devam ediyor. Gaziantepspor’un genç futbolcuları çıktıkları maçlarda tecrübesizliklerin cezasını bu hafta ligin dibine demir atarak çekmeyi sürdürüyor. Kırmızı – siyahlı temsilcimiz geride kalan 7 haftalık süreçte bir galibiyet ve bir de beraberlik alırken 5 maçtan da boynu bükük ayrıldı. Temsilcimiz 4 golle ligin en az gol atan takımı olurken, kalesinde gördüğü 15 golle ise kalesinde en çok gole maruz kalan takım oldu.

TECRÜBESİZLİK KAYBETTİRİYOR

Gaziantepspor’da bu sezon alt yapıdan gelen futbolcular forma giyerken, çıktıkları her maçta tecrübesizliklerin cezasını çekiyorlar.

Kırmızı – siyahlı futbolcular özellikle deplasmanda oynadıkları Adana Demirspor maçında oynadıkları maçta attıkları gol sonrası dirençlerini tam arttırırken, yedikleri hatalı golün ardından ise dirençlerini kaybettiler. Son oynanan Ankaragücü maçında ise 65’inci dakikada Serhan Yılmaz’ın golüyle öne geçen kırmızı – siyahlı genç futbolcular, arka arkaya yedikleri golle üç puanı rakibine armağan etti.

MUHARREM TÜRKOĞLU