Gaziantep akıllara durgunluk veren cinayet ve intihar olayıyla sarsıldı… Emek Mahallesi'nde cinnet getiren 59 yaşındaki Kahraman Gürsoy, önce eşi Firdevs'i, sonra gelini Hatice'yi ve torunu 2 yaşındaki Muhammed Tunahan'ı tabancasıyla vurarak öldürdü, ardından da aynı silahla intihar etti… Gürsoy'un tabancasını ateşlediği sırada bir torununun koltukların arkasına saklanarak kurşunlara hedef olmaktan kurtulduğu, Kahraman Gürsoy'un uyuduğunu, diğer torun Yunus Emre'nin ise okulda olduğu öğrenildi.

RASTGELE ATEŞ ETMEYE BAŞLADI

Olay, bugün sabah saatlerinde Emek Mahallesi Cemil Cahit Güzelbey Caddesi'nde meydana geldi. Oğlu Kamil ile aynı evde yaşayan emekli işçi Kahraman Gürsoy, 4 çocuk annesi olan gelini Hatice Gürsoy ile tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında cinnet getiren Kahraman Gürsoy, üzerinde bulundurduğu tabancayla rastgele ateş etmeye başladı.

KOMŞULAR POLİSE HABER VERDİ

Tabancadan çıkan kurşunlar evde bulunan eşi Firdevs, gelini Hatice, torunu Muhammed Tunahan'a isabet etti. Kahraman Gürsoy, daha sonra aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi. Gürsoy'un tabancasını ateşlediği sırada bir torununun koltukların arkasına saklanarak kurşunlara hedef olmaktan kurtulduğu, diğeri ise, kendi ismini verilen Kahraman Gürsoy'un uyuduğunu, büyük torun Yunus Emre'nin ise okulda olduğu öğrenildi. Silah sesini duyanlar yardımına koştukları Gürsoy Ailesi için sağlık ekipleri ve polisten de yardım istedi.

ÇİZGİ FİLM İZLERKEN VURULDU

3 yaşındaki Muhammed çizgi film izlerken dedesinin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybederken, diğer kardeşleri Yunus Emre ile Kahraman Gürsoy'un başka odada bulundukları için olaydan kurtuldukları belirtildi.

GELİN VE TORUN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede Hatice Gürsoy ile oğlu Muhammed Tunahan'ın olay yerinde öldüğünü belirlerken, Kahraman ve eşi Firdevs Gürsoy ise ağır yaralı olarak ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Kahraman ve Firdevs Gürsoy çifti doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

ÇOCUKLAR AMCALARINA TESLİM EDİLECEK 

Hatice Gürsoy ve oğlu Muhammet Gürsoy'un cenazeleri tabuta konularak, cenaze aracına yüklendi. Ailenin en küçük çocuğu Yunus Emre ile Kahraman Gürsoy ise komşuları tarafından evden çıkarıldı. Çocukların amcalarına teslim edileceği kaydedildi.

2 AY ÖNCE UMRE'DEN GELMİŞ

Cinnet getirerek katliam yapan Kahraman Gürsoy'un iki ay önce Umre'den geldiği öğrenildi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT - MERAL KINACILAR - İHA - DHA