PTT birinci liginde Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile sezonun son maçına çıkacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar başladı.

Geçen hafta kendi evinde Giresunspor ile golsüz berabere kalarak Play Off şansını tamamen kaybeden mavi – beyazlı temsilcimiz haftanın ilk çalışmasını dün akşam yaptı.

Giresunspor maçı sonrası üç gün izin verilen futbolcular, sportif direktör Bülent Bölükbaşı nezaretinde yaptıkları antrenman neşeli bir ortamda gerçekleşti.

DENİZLİ İSTİM ÜSTÜNDE

Geçen sezon ligde kalmayı son haftaya bırakan Denizlispor, aynı sıkıntıyı bu sene de yaşıyor. Ligin 33’üncü haftasında deplasmanda 1461 Trabzonspor’u mağlup ederek ligde kalma adına umutlanan Denizlispor, Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına istim üstünde çıkacak.

Sezonun son haftasına girilirken 45 puanla ligin en rahat ekibi olan mavi – beyazlı temsilcimiz, 36 puanlı Denizlispor ile deplasmanda mücadele edecek. Ege temsilcisinin ligde kalması adına mutlak galip gelmesi gerekiyor. Puan kaybında ise Şanlıurfaspor ve 1461 Trabzonspor’un galibiyetlerinde küme düşen üçüncü takım olacak.

PRESTİJ MAÇI OLACAK

Rakibinin ligde kalması adına oldukça önem taşıyan mücadeleye Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oldukça rahat girecek.

Mavi – beyazlı temsilcimiz, sezonu hedefinin gerisinde tamamlarken son haftaya oldukça rahat bir konumda giriyor. Mavi – beyazlı futbolcular, Denizlispor karşılaşmasına sadece prestij mücadelesine çıkacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU