PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezonun son maçının hazırlıklarına başladı. Geçen hafta deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor’u mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen mavi – beyazlı temsilcimizde yüzler gülüyor. Teknik sorumlu Mehmet Polat nezaretinde kendi tesislerinde bir araya gelen ekipte bu zamana kadar yaşanan gerginlik yerini sükûnete bırakmış durumda.

DAHA İYİ YERLERDE OLMALIYIZ

Göreve geldiği günden itibaren her anını stres içinde yaşadığını kaydeden teknik sorumlu Mehmet Polat, “Takımın kalitesine baktığımız zaman asla bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Bu ekibin daha iyi yerlerde olması gerekiyordu ama bazen aşı tutmazsa planlar ters tepebiliyor. Bizde bu sezon böyle bir şanssızlık yaşadık. Tavşanlı deplasmanında oyuncularımız ellerinden gelen bütün çabayı sahaya yansıttılar. Kazanmayı çok istiyorlardı ve istediklerini de elde ederek ayrıldık. Bu galibiyet sadece camiamızı değil Gaziantep kentini de mutlu etti. Bütün futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum” dedi.

KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Cumartesi günü sezonun son karşılaşmasını kendi evlerinde Fethiyespor ile oynayacaklarını kaydeden Polat, “Taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek istiyoruz. Rakibin küme düşme tehlikesi bulunuyor ama onların konumu bizi asla ilgilendirmiyor. Nasıl ki geçen hafta deplasmanda aslanlar gibi mücadele ederek kazandıysak bu hafta da sahaya kazanmak için çıkacağız. Hazırlıklarımızı Cuma gününe kadar sürdüreceğiz ve Cumartesi günü de sezonun son maçına çıkacağız. Camiamıza ve taraftarlarımıza galibiyet armağan ederek ligi tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.