PTT 1'inci Lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala TKİ Tavşanlı Linyitspor’a yarın konuk olacak olan mavi – beyazlı temsilcimiz, sahadan boş ayrılmak istemiyor.

KÖTÜ MUCİZE İSTEMİYORUZ

Geçen hafta kendi evlerinde oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin moral bozukluğunu üzerlerinden attıklarını belirten teknik sorumlu Mehmet Polat, oyuncuların Tavşanlı mücadelesine yüksek konsantrasyonla hazırlandığını söyledi. Futbolun her türlü sonuca açık bir oyun olduğunu vurgulayan Polat, “TKİ Tavşanlı Linyitspor ile aramızda 4 puan bulunuyor. Bizim oradan alacağımız bir puan ligde kalmamızı garantileyecek. Bir mucize olmaz ise sezon sonunda bu ligde yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum. Ama yine de işimizi son maça bırakmak istemiyoruz” dedi.

AVANTAJLI BİZİZ

Kötü geçen bir sezonu iyi neticelerle sonlandırmak istediklerini kaydeden Polat, “Ne olursa olsun geçmiş haftalarda elde edilen sonuçları artık bir kenara bırakmak zorundayız. Sezonun tamamlanmasına iki hafta kala küme düşme potasında 5 takım bulunuyor ve bunların içerisinde en avantajlısı da biziz. Yarın rakibimizden alacağımız bir puan bizi ligde bırakmaya yetiyor. Ondan sonra diğer takımların durumu bizi ilgilendirmiyor. Futbolcularımız deplasmanda da olsa sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edecekler ve istedikleri puan veya puanları alarak bu takımı ligde bırakacaklar” şeklinde konuştu.