Gaziantep'te yoğun kar yağışı nedeniyle iki gündür tatilde olan okullar Cuma günü tatil edilmedi. Milli Eğitim müdürlüğü Kent merkezindeki okulların açılacağını, ilçelerde ise taşımalı eğitim kapsamında olanlar için tatilin devam ettiğini bildirdi. İşte milli eğitimin okullara gönderdiği yazı:

Bugün saat 18:00’de Gaziantep Valimiz Sayın Ali YERLİKAYA başkanlığında ilimizdeki hava muhalefeti nedeniyle eğitim-öğretim hizmetleri değerlendirme toplantısı yapılmıştır.
Yapılan değerlendirmelerde; Gaziantep Meteoroloji Müdürlüğünce sağlanan meteorolojik veriler ile belediyelerimizin gece boyunca sürecek ,kar temizleme çalışmaları göz önünde bulundurularak, ilimiz eğitim-öğretim hizmetlerini kesintiye uğratacak düzeyde herhangi bir engel veya hava muhalefeti bulunmadığı, bu nedenle 23.12.2016 Cuma günü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sürdürülmesine karar verilmiştir.
Ancak; ilimiz merkez ilçelerinde (Şahinbey, Şehitkâmil, Oğuzeli) taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz ile özel eğitim kapsamında taşınan öğrencilerimizin 23.12.2016 Cuma günü, bir (1) gün süreyle idari izinli sayılmaları kararlaştırılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.