PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin son karşılaşmasını oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik sorumlu Mehmet Polat nezaretinde yapılan çalışmaya ısınma koşusuyla başlayan mavi – beyazlı futbolcular, 5’e 2 idmanının ardından taktik antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı. Yarın akşam saat 19.00’da kendi evinde oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, taraftarlarına 3 puan sevinciyle veda etmek istiyor.

FETHİYE’NİN DÖNÜM MAÇI

Fethiyespor maçına her zaman olduğu gibi ciddiyetle hazırlandıklarını kaydeden mavi – beyazlı ekibin teknik sorumlusu Mehmet Polat, “Her ne kadar bizim açımızdan prestij mücadelesi olsa da sahaya final maçı niteliğinde çıkacağız. Rakibimizin ligde kalma açısından dönüm maçı olacak, onlar adına kolay olmayacak ama biz ne olursa olsun hiçbir şaibeye mahal vermemek içi mücadele edeceğiz” dedi.

GALİBİYETLE VEDA EDECEĞİZ

Göreve geldiğinden bu yana ilk defa stressiz bir maça çıkacağını ifade eden Polat, “Bu zamana kadar antrenör olarak görev yaptığım her maça sıkıntı içerisinde hazırlandık. Sahaya çıktımız her maçımızda rahat bir nefes alamadık. Artık kafamız rahat bir mücadeleye çıkacağız, tek düşüncemiz kendi sahamızda ve ligin son karşılaşmasında galibiyet elde edip sezonu mutlu bir şekilde tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.