Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren İbrahim Toraman için, "Kararı teknik heyet verecektir. Onların vereceği kararı biz uygularız. İbrahim'in şu anda affedilmesi söz konusu değil" derken Toraman'ın gitmek için ikna olmadığı belirtildi.

Transferin son günü Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl'ı İbrahim Toraman'la görüştürdük. İbrahim'le ben ve 2. başkanımız Ahmut Nur Çebi de görüştü. Biz kendisinin maç kondisyonunun iyi seviyede olması için sezon sonuna kadar Antep'te oynamasını sıcak bakıyorduk.

GAZİANTEPSPOR HERŞEYİ GARANTİ ETTİ AMA..

Üstelik Gaziantepspor'da sezon sonuna kadar alacaklarının ödemeyi garanti etmişti. Beşiktaş'taki şartların hepsinin sağlanacağı kendisine söylendi. Sezon sonunda Bilic'in düşüncelerinde bir değişme olabileceği varsayımından hareketle gitmesini uygun bulduk. Gaziantepspor da bu konuda gerçekten çok samimi davrandı. Ama İbrahim, son anda gitmeyeceğini söyledi. Futbolcular da bir insan. Ben hiç bir futbolcuya baskı yapıp, istemediği bir yerde oynaması için kendisini zorlayamayız. O hataya düşmedik. İbrahim de özgür iradesiyle kararını verdi" dedi.