Sufleyi endüstriyel olarak Türkiye’de üreten ilk firma olan Şölen, devrim niteliğinde bir yenilikle Luppo Sufle’yi tüketicinin beğenisine sundu.

Şölen CEO’su Elif Çoban, “Yenilikçi ürünleri tüketicilerle buluşturan bir şirket olarak kek pazarına getirdiğimiz bu teknolojiden dolayı büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu teknolojiyle birlikte toplam 10 milyon euro değerinde yatırımla hayata geçen Luppo Sufle, atıştırmalık ürünlerdeki iddiamızı daha da kuvvetlendirdi. Bu teknolojiyi, ilerleyen dönemlerde farklı ürünlerimizde de kullanacağız” dedi.

İLK OLMA ÖZELLİĞİNE SAHİP

Türkiye’de birçok ilke imza atan Şölen, Türkiye’de yine bir ilk olma özelliği taşıyan Luppo Sufle’yi önemli bir teknolojiyle yeniledi. Şölen CEO’su Elif Çoban, detaylı ve titiz çalışmalar sonucunda Luppo Sufle’de fark yarattıklarını, böylece ürünün tazeliğini ve lezzetini her zaman ilk günkü gibi koruduğunu söyledi. Yeni yatırımlarıyla ilgili detaylı bilgi paylaşan Elif Çoban sözlerine şöyle devam etti: “Yeni teknolojimizle Luppo Sufle’de paketlerin içine yerleştirdiğimiz oksijen emici, paketlerin içindeki oksijeni çekerek ürünün tazeliğini, yumuşaklığını ve lezzetini her zaman ilk günkü gibi muhafaza etmesini sağlıyor" LEYLA ÖZEKŞİ POLAT