Şölen Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, İstanbul’daki Balance Güneşli projesiyle sektöre adım attı. 1989 yılında Gaziantep’te kurduğu Şölen ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektörüne giriş yaptı.

İstanbul’daki Balance Güneşli projesiyle sektöre adım atan Balance Gayrimenkul, projenin detaylarını The Ritz Carlton Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı. Ev sahipliğini Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban’ın üstlendiği toplantıda, Balance Gayrimenkul Genel Müdürü Volkan Konuk, Avcı Mimarlık Kurucusu Selçuk Avcı ile Servotel Corporation Kurucu ve Yönetici Ortağı Ayla Heyfegil hazır bulundu.

BASIN TOPLANTISI YAPTI

Balance Gayrimenkul, modern iş hayatının tüm ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği, plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli’nin tanıtımını The Ritz Carlton Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla gerçekleştirdi. İş merkezleri ve havaalanlarına yakınlığıyla ulaşım rahatlığı sağlayan stratejik konumuyla dikkat çeken Balance Güneşli, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor.

İSTİKRARDAN GÜÇ ALDIK

Hayatı kolaylaştırarak değer katan Balance Güneşli, konsepti ve mimarisiyle bölgede fark yaratıyor. Aynı zamanda Şölen Yönetim Kurulu Başkanı da olan Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, “Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeden, adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız. Balance Gayrimenkul, bu alandaki iddiasını Balance Güneşli ile çok net bir şekilde ortaya koyacak” dedi.

YENİ BİR SEKTÖR

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki iddialarını Balance Güneşli ile çok net bir şekilde ortaya koyacaklarını ifade eden Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, sektörün önemli oyuncularından biri olmayı hedeflediklerini söyledi. 1989 yılında Gaziantep’te kurdukları Şölen firmasıyla, çikolata ve çikolatalı ürünler sektöründeki yatırımlarının sürdüğünü belirten Çoban, “Çikolata sektöründeki başarımız bizi farklı sektörler için de cesaretlendirdi. Çikolatanın yanı sıra Irak’taki çimento ve su fabrikalarımız ve Gaziantep’te ortağı olduğumuz inşaat ve çelik konstrüksiyon alanında faaliyet gösteren Erkiz Mühendislik A.Ş. firmamızla da farklı işkollarında yatırımlara devam ediyoruz. Aile olarak aldığımız kararla iş hayatındaki 25 yıllık deneyimimizi yeni bir sektöre aktarmak istedik ve Balance Gayrimenkul şirketini kurduk” dedi.

MUTLUYUZ

İsmail Çoban, sözlerine şöyle devam etti: “Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeden, adımıza yakışır bir çizgide çalışmaya devam edeceğiz. Balance Gayrimenkul ile yolculuğumuza İstanbul’dan başladık. Projemizde önemli firmalarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Avcı Mimarlık’ın tasarladığı, Erkiz Mühendislik firmamızın inşasını üstlendiği Balance Güneşli’de Servotel, projenin geliştirilmesine destek oluyor. Projemizi keyifli kılan ise modern iş hayatının tüm gerekleri düşünülerek tasarlanıyor olması. Ofis ve konut sahipleri gün içerisindeki koşturmacadan sıkıldıklarında projemizdeki sosyal tesiste sporunu yapabilecek, hobi odasında dinlenebilecek, cep sinemasında film izleyebilecek. Dünyanın yükselen şehirlerinden biri olan İstanbul’a böyle bir proje kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.” BÜLTEN