Mahallesinde Hükümet Elif lakabıyla tanınan ve çok sayda suçtan sabıkası bulunan Elif Bozkurt adlı bir kadın sokak ortasında iki kişinin saldırısı sonucunda öldürüldü. Olayda Bozkurt'un birlikte yaşadığı sevgilisi ise ayağından yaralandı.

Serinevler Mahallesi, 82 nolu Sokak üzerinde büfe işleten Elif Bozkurt (40) ile birlikte yaşadığı Şıhlı Ulaşlı (35) saat 01.30 sıralarında işyerlerini kapatıp evlerine giderken henüz kimlikleri belirlenemeyen iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

AMELİYATA ALINDI AMA KURTARILAMADI

Sağ ve sol göğsüne iki kurşun isabet eden Elif Bozkurt ile bacağından yaralanan Şıhlı U. ise,olay yerine çağrılan ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve ameliyata alınan Elif Bozkurt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olayın ardından polis silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişileri yakalamak için çalışma başlattı

SABIKA KAYDI VAR

Hükümet Elif lakabıyla tanınan Elif Bozkurt'un hırsızlık, tehdit, ruhsatsız silah taşımak, adam yaralama gibi birçok sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi.