Şehrin gelenekselleşen ve merakla beklenen lezzet buluşması, 7. Restoran Haftası, 1-30 Nisan tarihleri boyunca Gaziantep ile birlikte 7 farklı şehirde “Sokak Lezzetleri Restoranlarda, Restoranlar Sokakta” diyerek gastronomi ve yaşam kültürüne katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Dude Table organizasyonu ile gerçekleşen Restoran Haftası, 7. Yılında “Sokak lezzetleri restoranlarda, restoranlar sokakta” başlığı ile hem dünyanın hem de Türkiye’nin farklı sokak lezzetlerini ve şaraplarla uyumunu lezzet meraklılarıyla buluşturacak. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Gaziantep olmak üzere 7 şehirde yaklaşık 150 restoranın katılımıyla gerçekleşecek Restoran Haftası kapsamında; sokak lezzetleri şeflerin özel yorumları ve şarap eşlemeli menüler şeklinde uygun fiyat politikasıyla sunulacak. Bayazhan’da 16 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 17:00 de gerçekleşecek Restoran Haftası özel etkinliğinde Gaziantep lezzetleri şefin yorumu ile hazırlanan özel menüyle lezzet severlere sunulacak.

MENÜDE YOK YOK

Bayazhan tarafından 7. Restoran Haftası için hazırlanan menüde; Turşu, içli köfte, nohut haşlama dürüm, zeytinli Antep böreği, çiğ köfte, dürüm ile; simit kebabı, cartlak kebabı veya ciğer şiş, kahke, lahmacun, saç kavurma, kuruluk, katmer ve lokam bulunuyor. Bayazhan Restoran Haftasına özel menüsü kişi başı: 70 TL olarak fiyatlandırılıyor. HABER MERKEZİ