Şehitkamil Belediyesi, eğitime doğrudan ve dolaylı katkı sağlayacak projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Anneler Parkı içine ‘Al Götür Oku Getir’ kampanyası kapsamında kurulan Şehitkamil Belediyesi Sokak Kütüphanesi hem büyük ilgi gördü hem de görenlerden tam not aldı. Şehitkamil Belediyesi Sokak Kütüphanesi’ni yerinde inceleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, projeyi çok beğendiğini ifade etti ve projenin hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’te bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan ilçede yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Belediyesi Sokak Kütüphanesi’ni yerinde inceleyen Milletvekili Nejat Koçer, projeye hayran kaldığını ifade etti.

PROJEYİ DAHA YAYGIN HALE GETİRECEĞİZ

Projeye ilişkin bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kamu ile sivilin dayanışması ile yürütülecek projenin geliştirilerek sürdürüleceğini söyledi. BÜLTEN