1 hafta önce özel halk otobüsü şoförü 32 yaşındaki Fariz Erdoğan'ı, yolcu indirmek için durduğu sırada yolu kapattığı gerekçesiyle döven 4 kişi, otobüsteki güvenlik kamerasından kimliklerini saptayan polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

SALDIRGANLAR KAÇMIŞTI

Gaziantep'te özel halk otobüs şoförlüğü yapan Fariz Erdoğan, geçen 7 Mayıs'ta Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin önündeki durakta yolcu indirmek için durduğu sırada iddiaya göre, yolu kapattığı gerekçesiyle içinde baygınlık geçiren bir kişinin bulunduğu öne sürülen otomobildekiler ile tartışmaya başladı. Yolcular tarafından sakinleştirilen Erdoğan, hareket etmeye başladığı sırada otomobilden inen 2 kişi otobüse bindi. Bu kişiler, şoför Fariz Erdoğan'ı dövdü, hava hortumu ile boğazını sıktı. Saldırıya uğrayan Fariz Erdoğan, gelen polisler tarafından kurtarılırken, saldırganlar kaçtı.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Otobüste bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olay sonrası çalışma başlatan polisler, Fariz Erdoğan'ı döven 4 şüphelinin kimliklerini tespit etti. Polis, sürücü Erdoğan'ı döven ve otobüsteki bin lirayı aldığı iddia edilen şüpheliler; C.T., A.T., M.T. ve C.T.'yi evlerinde gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. DHA