Şoför Ali Caddesi üzerinde esnaf ziyaretine başlayan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile Başkan Rıdvan Fadıloğlu, esnafın sorunlarını dinledi. Tek tek esnafları gezen Şahin ve Fadıloğlu çay içerek, esnaflarla sohbet etti.

Gaziantepli esnafın sorunlarının çözümü noktasında gayret gösterdiklerini dile getiren Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, tek tek dükkanları gezerek, esnafın sorunlarını dinlediklerini söyledi. Esnafın yakın ilgi ve alakadan memnun olduklarını belirten Şahin, “Vatandaşın ilgisinden memnunuz. Yakın ve sıcak bir alaka gösteriyorlar. Bunun için tüm esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ESNAFLA BİRE BİR SOHBET

Esnafın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini sağlamak için ziyarette bulunduklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, "Gece Gündüz demeden sahada olmaya gayret gösteriyoruz. Bugün Milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fatma Şahin Hanımefendiyle birlikte esnaf kardeşlerimizle birlikte olmak istedik. Esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Esnaf arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmet etmesini sağlayabilmek için faaliyetlerimizi devam ettireceğiz" diye konuştu. Cadde esnafı ise, Fatma Şahin ve Fadıloğlu’nun ziyareti karşısında oldukça memnun olduklarını söylerken, yapılan hizmetlerden dolayı da Başkan Fadıloğlu'na çok teşekkür ettiler.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT