Gaziantepspor'da anlaşılmaz bir şekildeki yanlışların hala devam ettiği Gençlerbirliği maçı sonrası soyunma odasındaki tartışmada ortaya çıktı. Gençlerbirliği'ne mağlup olan futbolculardan Kemal Tokak, soyunma odasında Şenol Can'a seslenerek " siz paralarınızı aldınız kafanız rahat nasılsa"deyince iki futbolcu birbirine girdi.

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre Gençlerbirliği mağlubiyetinden sonra Kemal Tokak ve Şenol Can arasında kavga yaşandığı öğrenildi. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle yumuşamaya çalışan ikiliden Kemal Tokak’ın sinirli bir şekilde soyunma odasını terkettiği ve statdan ayrıldığı belirtildi.

SORUN PARA!

Kavganın başlama sebebinin ise para olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz hafta arası yönetimin sadece 6 futbolcu para ödediği, geride kalan futbolcuların ise ödeme yapmadığı iddia edildi. Bu uygulamanın tepki gördüğü ve maçtan sonra patlak verdiği belirtildi.

Gençlerbirliği maçından sonra ise bu para olayının patlak vermesi herkesi bir anda gerdi. Kaptan Şenol Can ile sakatlığı atlatan ve kadroya giren Kemal Tokak ilk fitili ateşleyen isimler olduğu öğrenildi.

PARALARI ALDINIZ KAFANIZ RAHAT

Maç sonunda paraları alan isimlerden biri olduğu öğrenilen Şenol Can'a tepki gösteren Kemal Tokak, "paraları aldınız kafanız rahat" dediği ve bir anda ortalığın karıştığı belirtildi. Kemal'in üstüne yürüyen Şenol Can, "terbiyesizlik yapma" dediği ve araya diğer takım arkadaşlarının girdiği öğrenildi. Soyunma odasında büyük bir kavganın çıkmamasını sağlayan takım arkadaşları ise, "hepimiz çok gerginiz. Olay daha büyümesin" demesinden sonra Kemal sinirli şekilde stadı terkettiği gelen bilgiler arasında.