CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün Gaziantep'e partisince çok tartışılan bir ziyarette bulundu ve Gaziantep Sanayi Odasında belirli sayıdaki sanayicilerle biraraya geldi.

Ekonomi politikalarını ve CHP'deki değişimi anlatan Kılıçdaroğlu toplantının sonunda sanayicilerin sorularını da yanıtladı.

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, " Sayın genel başkan, siz niye Saraya gitmek istemiyorsunuz" dedi. Kılıçdaroğlu ise bu soruya, "Ülkede yoksulluk, fukaralık varken, şatafatlı bu saraya biz karşı çıkarken, oraya gitmemiz siyaseten doğru olmaz. Devlette kin olmaz, kin gütmüyorum. Saray kaçak olduğu için gitmiyorum. Ama benim oraya gitmem gerekiyorsa, saati dakikası gelince gideriz" diye karşılık verdi.

AYNI TABLO ÇIKARSA...

Sanayiciler Kılıçdaroğlu'na "Bu seçimlerde ne görüyorsunuz. Aynı tablo çıkarsa ne olacak?' diye sordu. Kılıçdaroğlu, "CHP olarak oylarımızı artırmak zorundayız. Aynı tablo olursa koalisyon olmak zorunda" diye cevap verdi.

Sanayicilerden biri Kılıçdaroğlu'na adaylarını seçerken iyi araştırma yapmasını istedi. Sanayici, "Adaylarınızı seçerken özellikle ricada bulunuyorum, Türkiye genelinde 10 kere düşünün hassasiyet gösterin" dedi. Haber Merkezi