TARİH: 14 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE (BUGÜN)SALON: ANKARA SPOR SALONUSAAT: 17.30HAKEMLER: AYTUĞ EKTİ – FATİH ARSLANOĞLU – DUHAN KÖYİÇİYAYIN: TİVİBU SPOR

Gaziantep Basketbol 34’üncü Erkekler Türkiye Kupasında bu gün Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk yarısını 7’inci sırada tamamlayarak 2’inci sırada yer alan Anadolu Efes ile eşleşen Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, parkeye galibiyet umuduyla çıkacak.

Bugün Ankara Spor Salonunda saat 17.30’da baş hakem Aytuğ Ekti’nin atacağı hava atışıyla başlayacak olan Türkiye Kupası mücadelesi Tivibu ekranlarından naklen yayınlanacak.

HER TAKIMI YENECEK GÜÇTEYİZ
Türkiye kupası gibi son derece önemli bir organizasyonda yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic, “Turnuvanın favorilerinden Anadolu Efes ile karşılaşacağız. Gerek oynadıkları basketbol ile, gerekse de kadro kalitesi olarak sadece ligimizde değil Euroleague’de iyi işler yapan ve hedefleri olan bir takım. Tek maçlı elemeler her türlü sonuçlara açıktır. Oyuncularım ligin ilk yarısındaki performansla burada olmayı hak ettiler. Kendi oyunumuzu ve enerjimizi sahaya yansıttığımız zaman her takımı yenecek güçte olduğumuza inanıyorum. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum.”

ONUR VERİCİBugün çeyrek finalde Anadolu Efes ile karşılaşacak olan Gaziantep Basketbol takım kaptanı Can Uğur Öğüt ise şunları söyledi:“Türkiye Kupası gibi bir organizasyonda yer almak, Gaziantep şehrini orada temsil etmek bizim için onur ve mutluluk verici. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Sahaya çıkıp, her zaman yaptığımız savunmayı Anadolu Efes gibi skorer bir ekip karşısında da yaparak, kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.”
MUHARREM TÜRKOĞLU