ESKİŞEHİRSPOR – GAZİANTEPSPOR

STAT: YENİ ESKİŞEHİR STADYUMU

TARİH: 11 ARALIK 2017 PAZARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 18.00

HAKEM: ZORBAY KÜÇÜK – EMRAH ÜNAL – MEHMET ALİ AKKOR

YAYIN: BEIN MAX 1

Ligde son iki hafta oynadığı futbolla rakiplerini elinden kaçıran kırmızı – siyahlı temsilcimiz, kendisi gibi ligde zor günler geçiren Eskişehirspor karşısında ilk deplasman galibiyetini elde etmek istiyor.

Adana A Klasman hakemlerinden Zorbay Küçük’ün bugün Yeni Eskişehir Stadyumunda saat 16.00’da çalacağı düdükle başlayacak mücadeleyi Beın Max 1 naklen yayınlayacak.

UMUTLU GİTTİLER

Son haftalardaoynadığı futbolla bir hayli gelişme kaydettiği görülen Gaziantepspor, bugün renktaşı Eskişehirspor deplasmanında oldukça umutlu gitti.

Sezonun ilk yarısının tamamlanmasına üç hafta kala elde ettiği üç puanla son sırada yer edinen Gaziantepspor, artık galibiyetler alıp üst sıralara doğru tırmanmayı hedefliyor. Artık kendilerine güvendiklerini kaydeden kırmızı – siyahlı futbolcular, ligde ki acemiliklerini tamamen atlattıklarını ve birçok takımdan farklarının olmadığını belirterek bu zamana kadar kaybettikleri puanları artık telafi etmek istediklerini söylediler.

BAŞARMAK ZORUNDAYIZ

Gaziantepspor’un bulunduğu konumu asla hak etmediğini ifade eden teknik direktör Faik Demir, “Bir şehir takımı ki hele hele bu Gaziantep şehrinin en büyük marka değeri olan Gaziantepspor ise asla kaderine terk edilmemeli. Yönetim ve futbolcularımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve ne yazık ki Gazianteppsor’u ligde tutma mücadelesi içerisindeyiz. Biz Gaziantep şehrini daha fazla yıpratmamak adına üstlenmiş olduğumuz görevi başarmak zorundayız” açıklamasında bulundu.

ESKİŞEHİR CEPHESİ

Uzun bir süreden beri sürekli kongresi ertelenen ve hafta içinde yapılan seçimlerde tekrar eşli başka Halil Ünal’ın göreve seçildiği Eskişehirspor’da teknik direktör Yücel İldiz, Gaziantepspor maçı ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Takımın başına geldiğimizden beri teknik heyet ve futbolcular Eskişehirspor'a yakışır şekilde mücadele etmeye çalışıyor. İyi mücadelemizi son haftalarda sonuçlara da yansıtmaya başladık. Skor üretmede sıkıntımız yok. Takım savunmasını geliştirdik. Artık çok gol yemiyoruz. Pazartesi günü ciddi rakiplerimizden Gaziantepspor ile oynayacağız. Çok dikkatli olmamız gereken bir maç. İşimizi iyi yapmak zorundayız. Kalan üç haftayı da iyi değerlendirmek istiyoruz. Eskişehirspor'un ligin devre arasından sonra lige daha umutlu bakmasını hedefliyoruz."

MUHAREM TÜRKOĞLU