ÖZKEÇECİ: HEDEF 9’UN ÜZERİNE ÇIKMAK

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, listeyi değerlendirdi. Özkeçeci, “Siyaset nasip işi. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlar. Amacımız bu listeyle 9 milletvelinin üzerine çıkmak, çıtayı yükseltmek” dedi.

Listeyi normal gördüğünü, bütün aday adaylarının çalıştığını dile getiren Özkeçeci, “Bu arkadaşlar Gaziantep’i, Türkiye’yi temsil edecekler. Amacımız 9’un üzerine çıkmak. Eski aldığımız çıtayı daha da yukarılara çıkarmak. Beklenen isimlerdi. Hepsi Gaziantep için Türkiye için çalışacaklar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Tüm aday adaylarını çağırdığını anlatan Özkeçeci, “119 aday adayımız vardı, 12 kişi listeye girecekti. Ben aday adayları il binasına çağırdı, yüzde 80’i katıldı. Herkes birinci sıradaymış gibi çalışacak dedim, siyaset uzun soluklu bir koşu. Bu dönem olmaz öbür dönem olur dedim. Hepsi de çalışma sözü verdiler” dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Gaziantep’ten aday gösterilmesini de değerlendiren Özkeçeci, “Şimşek’in Gaziantep’e çok faydası. En az iki bakan istiyoruz” dedi.

KÖSE:HEDEFİMİZ BÜYÜK

CHP İl Başkanı Sait Köse, aday listelerini değerlendirdi. Köse, “Bütün aday adaylarımız birbirinden değerliydi. Genel merkezin takdiri. Partililerimiz şuna inansın ki, il yönetimi olarak 46 adayımıza da eşit mesafede durduk. Bizim müdahalemiz olmadı. Listeye giremeyen arkadaşlarımız da canla başla çalışacaklar. Hedefimiz büyük’ dedi.

TAŞDOĞAN: EN İDEAL LİSTE MHP’NİN

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan en iyi listenin MHP’nin listesi olduğunu söyledi. Taşdoğan, Ümit Özdağ’ın sürükleyici bir aday olacağını belirterek, “Taban mutlu, tebrik telefonları alıyorum. Ak Parti, CHP ve HDP’nin listesinden çok iyiyiz. İdeal ve dinamik bir listemiz var. Ak Parti’de bir sürü kontenjan var. HDP’de Celal Doğan’a tepki var. CHP’nin listesi de beğenilmedi. Bizim tabanımız listemizi beğendi. Dengeler iyi gözetildi” diye konuştu.

Köse Nakıboğlu’na teşekkür etti

CHP İl Başkanı Sait Köse, düzenlediği rutin basın toplantısında elektrik kesintileri, iç güvenlik tasarısı, Savcı Kiraz’ın öldürülmesi, memurların hak ihlalleri gibi konuları gündeme getirdi. Köse, elektrik kesintilerinin ardından açıklama yapan Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu’na kesintilerden dolayı faturaların ağır olacağını açıklaması nedeniyle de teşekkür etti.

Sait Köse, Cahit Nakıboğlu’nun elektrik kesintilerinin faturaları ağır oldu sözlerine katıldığını belirterek, “Sayın Nakıboğlu doğru söylüyor. Hakikaten elektrik kesintisinin bedeli ağır oldu. Kendisine bu açıklaması için teşekkür ediyorum” dedi.İhracat rakamlarının değerlendiren Köse, ekonominin iyiye gitmediğini söyledi. Meral KINACILAR