Gaziantepspor’un Brezilyalı yıldızı Marçal Fernando, bu hafta sonu deplasmanda mücadele edecekleri Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Dün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Marçal, kendisine yöneltilen bir sorunun ardından Gaziantepspor’un menfaatleri doğrultusunda burada olduğunu açıkladı.

GALİBİYETLERİ YOK

Bu hafta deplasmanda oynayacakları maçın zorluk derecesini çok iyi bildiklerini aktaran Marçal, “Rakibimizin henüz ligde galibiyeti yok ve buna göre oynayacaklardır. Ancak biz oradan puan veya puanlarla dönmek amacındayız” dedi.

İHTİYAÇLARI VARSA GELİRLER

Gaziantepspor’da çok mutluyum olduğunu ifade eden Marçal, “Benfica’yla olan durumu o yüzden düşünmüyorum. Tüm dikkatimi ve konsantrasyonumu Gaziantepspor’un başarısı üzerine kurdum ve bu haftada çok önemli bir maça çıkacağız. Eğer gerçekten Benfica’nın bana çok ihtiyacı varsa gelip Gaziantepspor’la konuşurlar. Buradan da hem Benfica, hem Gaziantepspor hem de benim adıma olumlu bir sonuç çıkar inşallah. Ancak dürüst olmak gerekirse şuan sadece Gaziantepspor’un başarısını düşünüyorum.