Gaziantepspor ligde son oynadığı ve farklı mağlup ayrıldığı Sivasspor maçının izlerini silmeye çalışıyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Sivasspor mağlubiyetinin ardından bozulan moralleri toparlamak için yoğun bir mesai harcıyor.

Gaziantepspor, kendi tesislerinde oynayacağı Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürürken, bir taraftan da futbolculara moral aşılanıyor. Sivasspor maçının ardından milli takımlar nedeniyle verilen arada 3 günlük izin sonrası çalışmalarına başlayan Gaziantepspor’da Mutlu Topçu, futbolcularıyla yaptığı toplantıda Başakşehir maçının mutlaka kazanılması talimatını verdi.

Futbolcularından dinlenmelerini ve antrenmanlara rahat kafayla gelmelerini isteyen genç teknik adam, her antrenman öncesinde oyuncularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor.

AFFETTİRECEKLER

Hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Gaziantepspor’da futbolcuların antrenmanda ki hırsı gözlerden kaçmıyor. Antrenman öncesi takımda ki bütün oyuncular birbirlerine moral vermeye özen gösterirken, kendilerine yakışmayan bir yenilginin izlerini Başakşehir maçında silmek istediklerini belirttiler. Kırmızı – siyahlı futbolcuların kendi aralarında yaptıkları konuşmada ligin 12. Haftasında oynayacakları Başakşehir takımının dikkate alınması gerektiğini ama taraftarları önünde de mutlaka kazanmaları gereken bir maç olduğunu söyledikleri öğrenildi.