Öyle bir maç ki, gazetemizin manşetindeki gibi, tam bir bıçak sırtı..

Yensen 4'ncü sırayı kovalayanlar listesindesin. Yenilsen, küme düşmemek için hesap yapanlar listesine giriyorsun..

Beraberlik 'ehh işte, hiç yoktan iyidir'dedirten sonuç..

İşte dün akşamki maç o sonuçla bitti.. Bir puan bizi ne altta boğuşmaktan kurtarma adına işe yaradı ama üst sıralarda olma şansımızı zora soktu. Elbette daha epey maç var, herşey olabilir. Bakalım bugün ve yarın oynanacak maçlarda alt sıralardaki takımlar ne yapacak. Üstümüzdeki takımlar da öyle..

Ama bir gerçek var ki, dün Sivas maçının yarısını bile oynasaydık, rahat kazanacağımız bir maçtı.. Oynayamadık.. Çok kopuktuk.. Kadro dizilişindeki yanlışlıklar, oyuncu değişimlerindeki tercihler kafamızda soru işareti yarattı..

Cenk'in yokluğunda Muhammed Demir niye yoktu kocaman bir soru işareti var ortalıkta.. Madem öyle, Serdar niye yedekti.. İbrahim Akın artık uzatmaları oynuyor. Belki PTT liginde iş yapar ama artık Gaziantepspor gibi süper ligde mücadele eden takımda sırıtmaya başladı. Niye riske girilir oynatmakla bunu bir türlü anlayamıyorum. Belki son dakikalarda oyuna alınabilir ama ilk onbir İbrahim'e üç gömlek fazla geliyor, bunun bilinmesi gerekir..

Orta alanda Kasımpaşa'nın daha çok top yapması, pozisyonlar üretmesi, Gaziantepspor adına olumsuzluk göstergesiydi.. Hakemin verdiği ilk Kasımpaşa golü çizgiden içerideydi. Penaltı Mustafa'nın ilk hareketine değil, ikinci kez rakibine yaptığı hareketten dolayı penaltı yolunu açtı.. Attığımız iki gol rakibin en zayıf yönleriydi..

Ama ortada 4 gol olsa da, futbol adına gol zenginliğinden uzak bir karşılaşma oldu.. Ne dersek diyelim, 1 puan iyidir diyelim.. Çünkü bu 1 puan üst sıralar için değil ama alt sıradaki takımların yetişmesi açısından son derece işe yarayacaktır..