SPORTİF UŞAK – ROYAL HALI GAZİANTEP

TARİH: 19 NİSAN PAZAR

SAAT: 16.00

SALON: UŞAK ÜNİVERSİTESİ

HAKEMLER: ENGİN KENNERMAN – KAAN BÜYÜKÇİL – SİNAN İŞGÜDER

YAYIN: YOK

Erkekler basketbol 1. liginde oynadığı son 6 lig karşılaşmasının beşinden galip gelerek Play Off çemberinin içine yer alan Royal Halı Gaziantep, yarın deplasmanda Muratbey Sportif Uşak karşısında mücadele edecek.

Ligin tamamlanmasına dört hafta kala Potanın Ağaları, yarın deplasmanda mücadele edeceği Sportif Uşak karşısında yeni bir zafere imza atmanın planlarını yapıyor.

Eflatun – sarılı temsilcimizin dev adamları, Play-Off’lar için yemin etti. Geçen hafta kendi evinde konuk ettiği Ted Ankara Kolejlileri farklı mağlup ederek moral bulan temsilcimizin rotasında bu kez Sportif Uşak takımı var.

ÇIKIŞA DEVAM

Ligin ikinci yarısında elde ettiği galibiyetle serisiyle Avrupa’ya gitmeyi hedefleyen Potanın Ağaları, çıkışını Sportif Uşak karşısında da sürdürmek istiyor.

Ligde hiçbir maçın kolay olmadığını belirtekn Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının Genel Menajeri Boray Dai, “Muratbey Uşak Sportif'de saha avantajını iyi kullanan bir takım. Koyduğumuz Play-Off hedefine ulaşmamız için önümüzdeki 4 maçı kazanıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bundan önce rakiplerinde aldığı sonuçlar bizim için önemliydi ama bundan sonra kaderimiz kendi ellerimizde. Play-Off oynayıp oynayamayacağımız rakiplerden çok kendi elimizde. Bu sebeple önümüzdeki 4 maçı da ayrı ayrı değerlendirerek, 4 karşılaşmayı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU