Türkiye Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Royal Halı Gaziantep, Bursa ekibi Tofaş'ın konuğu olacak. Geçen hafta kendi evinde Trabzonspor karşısında 3 haftalık mağlubiyet serisine son veren eflatun – sarılı temsilcimiz, Bursa deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Ligde geride kalan haftalarda 9 puan toplayan Potanın Ağaları, 7. hafta mücadelesinde bugün Tofaş'ın konuğu olacak. Saat 17.00'de Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmayı Erşan Kartal, Serkan Emlek ve İbrahim Altıntaş hakem üçlüsü yönetecek.

ÇIKIŞ PEŞİNDELER

Sezona güçlü rakiplerini mağlup ederek girdikten sonra sakatlıklar nedeniyle gücünü sahaya yansıtamayan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, geçen hafta elde ettiği morali Tofaş deplasmanında da sürdürmek istiyor. Hedeflerini ilk sekiz olarak belirlediklerini kaydeden kulüp başkanı Metin Uzer, Tofaş gibi ligin en deneyimli ve yetenekli bir takımına karşı deplasmanda oynamanın kolay olmadığını ama bu zorlu deplasmandan galibiyet ile dönerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.

MORALLER YERİNDE

Ligde üç haftalık olumsuz periyodun ardından geçtiğimiz hafta yüzü gülen Royal’in dev adamları Tofaş maçına moralli bir şekilde hazırlandılar. Her geçen hafta daha iyi olmak zorunda oldukların ı aktaran dev adamlar, kritik haftaları geride bıraktık ama iğde ki her rakibe karşı ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bugün yine güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Bizde ekip olarak iyiyiz ve haftayı oldukça moralli geçirdik. Sıkı hazırlık haftasının ardından evimize galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz” dediler.

MUHARREM TÜRKOĞLU