Melike Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Şimşek, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Şimşek ve Ayşen Kübra Şimşek ile Cengiz Şimşek, babaları Fuat Şimşek adına 24 derslikli bir orta okul yaptıracak. Protokolü imzalanan okulla ilgili bilgi veren Cengiz Şimşek, "Akkent'te yapılacak okulumuz her yönüyle örnek olacak. Okulu yapıp bırakmayacağız. Başarılı öğrencilerin yetişmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Öğrenci ve öğretmenleri başarıya teşvik edeceğiz" dedi.

HER YÖNÜYLE FARKLI OLACAK

Akkent'te yaptıracakları ortaokulun birinci sınıf kalitede olacağını, her yönüyle örnek olacağını anlatan Cengiz Şimşek, başarılı öğrencilerin yetişmesi için oe ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Şimşek, "Babam rahmetli okula gitmemiş. O yüzden okumaya çok önem verirdi. Babamız gibi bizde eğitime önem veriyoruz. Babamız adına yaptıracağımız okulda başarılı öğrencilerin yetişmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Zeki insanları seçip okutmak istiyoruz. Okulu yapıp bırakmayacağız. Başarılı öğrencilerimizi, başarılı öğretmenlerimizi ödüllendireceğiz" diye konuştu.

SIRADA OKUL ÖNCESİ VAR

Babaları Fuat Şimşek adına yaptıracakları okulun ardından eğitime desteklerinin devam edeceğini, okul öncesi içinde bir okul projeleri olduğunu söyleyen Cengiz Şimşek, "Annemiz Adile Şimşek adına da bir okul yaptırmayı hedefliyoruz. Bu okul, okul öncesi eğitim için olacak. Amacımız bu kentin eğitimine destek vermek" dedi. Meral KINACILAR