Geçen hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor’u mağlup ederek galibiyet özlemine son veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da gözler Elazığ maçına çevrildi.

Maçın ardından hemen çalışmalara başlayan ancak dünü dinlenerek geçiren mavi – beyazlı temsilcimiz, deplasmandan da galibiyetle dönerek ligde çıkışa geçmek istiyor.

Bu hafta sonu deplasmanda Elazığspor karşısında aslanlar gibi çıkıp oynayacaklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, Üç puanla dönmek istiyoruz ama yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz, dedi.

Açıkgöz, yaptığı açıklamada, deplasmandaki Elazığspor karşılaşmasına büyük önem verdiklerini, sahadan galibiyetle dönerek üst sıralara tırmanışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.

RAKİBE SAYGI DUYUYORUZ

Rakiplerinden çekinmediklerini vurgulayan Açıkgöz “Geçen hafta güçlü rakibimiz Antalyaspor maçında olduğu gibi Elazığspor karşısında da futbolcularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına şüphemiz yok. Rakibimiz konum açısından bizden rahat bir takım, kendi evinde taraftarlarını üzmek istemeyeceklerdir onlara da saygı duymamız gerekiyor. Bizde Antalya galibiyetini anlamlı hale getirmemiz için üç puanla dönmek istiyoruz ama yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz” dedi.

FUTBOLCULARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Gaziantep futbol camiası ve taraftarlarından futbolculara destek olmalarını isteyen Açıkgöz, şunları kaydetti:
“Biz sonuna kadar oyuncularımızın arkasındayız. Yönetim olarak da sonuna kadar bu çocukların yanındayız. Ben camiadan ve taraftarlarımızdan şunu istiyorum, oyuncularımızı çok yıpratmayalım. Çünkü çok geniş bir kadromuz yok. Bu çocuklara sahip çıkalım. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Herkesin bu kuruma sahip çıkması lazım. Gaziantep’i temsil etmek o kadar kolay değil. Büyükşehir Belediyespor bu kentin, bu ilin önemli bir markasıdır” dedi.

KAZANMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Ligde hiçbir karşılaşmanın kolay olmadığını ve oynayacakları her karşılaşmanın final niteliğinde geçeceğini dile getiren Açıkgöz, “Mevsim şartlarının elverdiği şekilde futbolcularımız ve teknik ekibimiz Elazığ maçına hazırlanmaya çalışıyorlar. Gidip deplasmanda mücadele edip, kazanıp gelmeye çalışacağız. Kazanırsak yukarıya oynayacağız. Biz iyi bir takımız, oyuncularımızdan memnunuz. Futbolcularımız ellerinden geleni yapıyorlar ve kendilerine teşekkür ediyorum. Taraftar çabamızı görüyor, oyuncumuzun terini, mücadelesini görüyor. Kötü günümüzde olabilir taraftarımızdan o anda da destek bekliyoruz. Taraftar bizim 12.gücümüz. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU