STAD: KALYON STADYUMU
TARİH: 10 ARALIK 2018 PAZARTESİ (BUGÜN)
SAAT: 19.00
HAKEMLER: ALPER ÇETİN – MEHMET YILDIRIM – MEHMET ALİ AKKOR
YAYIN: BEIN MAX 2

Son haftalardaki çıkışıyla ilk iki arasına girme şansını arttıran Gazişehir Gaziantep, bu akşam ligin güçlü ekiplerinden Balıkesirspor’u konu ediyor.

Kocaeli A Klasman hakemlerinden Alper Çetin’in yöneteceği mücadele bu akşam saat 19.00’da Kalyon Stadyumunda başlayacak. Mücadele Beın Max21 ekranlarından naklen yayınlanacak.

SERİYE DEVAM
Geçen hafta deplasmanda Giresunspor’u farklı mağlup ederek haftayı moralli geçiren Gazişehir Gaziantepli futbolcular, bu akşam da seriyi devam ettirmek istiyor.Süper lige bu sezon sonunda doğrudan çıkmak istediklerini kaydeden oyuncular, bu akşam kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Balıkesirspor maçından da galibiyetle ayrılarak seriyi devam ettirmek istediklerini belirttiler. Balıkesirspor’un son dereceye ciddiye alınması gereken bir ekip olduğunu söyleyen oyuncular, aldıkları sonuçlar ve ligde ki sıralaması asla kimseyi yanıltmasın. En ufak bir hatada rakibin affetmeyen bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Onun için çok dikkatli olmak zorundayız. Her geçen hafta futbolumuzu daha da ilerlettiriyoruz. Bu akşam taraftarlarımızın da vereceği destekle bir galibiyet daha elde edip adımızı ilk iki arasına yazdırmak istiyoruz” dediler.

TARAFTARLARA BÜYÜK GÖREVGazişehir Gaziantep’e gönül vermiş ve şampiyonluk yolunda her zaman yanlarında olan Kırmızı – Siyahlı taraftarlara bu akşam büyük iş düşüyor.Giresun gibi oldukça uzak deplasmana kadar giderek takımlarına inanılmaz destek veren taraftarlar bu akşam Kalyon stadyumunda daha da fazla destek olması gerekiyor. Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve futbolcuların her konuşmalarında taraftarlara ihtiyaçları olduğunu söylerken bu akşam da yine tribün desteğini fazlasıyla hissetmek istediklerini kaydederek birlikte daha güçlüyüz mesajını verdiler.

BALIKESİR CEPHESİHafta içinde Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda Çaykur Rizespor’u yenerek tur kapısını aralayan Baltok Balıkesirspor, bu akşam Kalyon stadyumunda konuk olacağı Gazişehir Gaziantep karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.Teknik direktör Giray Bulak, güçlü bir ekibe karşı deplasmanda oynamalarına rağmen hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek. “Rakibin konumu ve hedefi bizi asla ilgilendirmiyor. Biz her maçımıza aynı hedef doğrultusunda çıkıyoruz. Gazişehir Gaziantep’te bunlardan biri ve bu maçtan galibiyetle ayrılarak evimize 3 puanı alarak gitmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.
MUHARREM TÜRKOĞLU