Türkiye Basketbol Erkekler 1. Liginde elde ettiği seri galibiyetlerle Play off potasının içine giren Royal Halı Gaziantep, Pazartesi günü sahasında karşılaşacağız Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda güçlü rakibi Pınar Karşıyaka’yı mağlup eden Potanın ağaları, Galatasaray’a gözdağı verdi.

Sezonu mutlaka Play Off içerisinde kapatmak isteyen eflatun – sarılı temsilcimizin dev adamları, kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ligde yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini ifade eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının Genel Menajeri Boray Dai, “Ekip olarak iyi bir hava yakaladık ve bu güzel birlikteliği sezon sonuna kadar devam ettirerek Play Off çemberinin içinde kendimize yer edinmek istiyoruz. Bu sezon haftada bir maç yapmak doğrusunu söylemek gerekirse bizler açısından olumlu geçmedi. Bu takım haftada iki maç oynayarak kendini daha iyi gösterir. Bu nedenle hedefimiz öncelikli olarak Play off ve daha sonra Avrupa kupalarında Gaziantep’i temsil etmek. Bu doğrultuda da her maçımıza büyük bir ciddiyetle hazırlamıyoruz. Pazartesi günü kendi evimizde oynayacağımızı Liv Hospital Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılarak galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU