Kırmızı – siyahlı futbolcular, deplasmanda Altınordu karşısında galip dönerken, ligin zirvesinde yer alan başkent temsilcisine de darbe vurmaya hazırlanıyor.

Hedefine adım adım yaklaşan kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, Play Off potasının bir basamak dışında kalırken bu haftanın ardından ise içinde yer almak istiyor.

SONUÇ VERMEYE BAŞLADI

Bu hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri Ankaragücü karşısında da çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyleyen Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “Futbolda bazı zamanlarda doğruların yapılmasına rağmen sonuca gidemiyorsunuz. Göreve geldikten sonra takım üzerindeki rehaveti atmaya çalıştık. Şükürler olsun çalışmalarımız sonuç vermeye başladı. Artık galibiyeti daha çok isteyen, çok fazla pozisyona giren bir takımımız var. Bu şekilde ilerlersek öz güvenimiz yerine gelecek ve daha iyi sonuçlar alabileceğiz” dedi.

Alınan güzel sonuçların daha anlamlı hale gelebilmesi için yakalanan seriyi sürdürmeleri gerektiğini belirten Sözeri, “Daha fazla çalışıp, yarışın içerisinde olan bir takım haline geleceğiz. Böylesi özverili bir yönetimin yanı sıra bu kadar tecrübeli oyuncuların oluşturduğu takımın yerinin çok daha yukarılarda olması gerekiyor. Bizler bu aşamaya adım adım giderek hedefimize ulaşmak istiyoruz. Gaziantep şehir anlamında süper ligde mutlaka temsil edilmesi gerekiyor, İnşallah bunu sezon sonunda başaran bir ekip oluruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU