Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kamil Ocak Stadyumunun yeri için Gaziantep Akademik Meslek Odaları Birliği (GAMOB) ile biraraya geldi. Mimarlar, İnşaat Mühendisleri, Eczacılar, Tabipler, Diş Hekimleri, Baro, Elektrik Mühendislerinden oluşan Akademik Odalar Birliği ile Kamil Ocak Stadyumu’nun yerini konuşan Fatma Şahin’in, bu alanı yaşayan bir meydan yapmak için yarışma projesi önerisinde bulunduğu öğrenildi.

MAKAMINDA GÖRÜŞTÜ

Fatma Şahin, GAMOB ile makam odasında biraraya geldi. Saat 17.30’da başlayan görüşme yaklaşık 1 saat sürerken, Şahin’in Kamil Ocak Stadyumunun yerine yaşayan bir meydan yapılması için proje yarışması düzenleme önerisinde bulunduğu öğrenildi. Şahin’in, “Burası için ulusal veya uluslararası bir proje yarışması yaptıralım. Proje tekliflerini değerlendirelim. İçerisinde küçük işyerlerinin olduğu, caminin olduğu yaşayan bir meydan için birlikte karar verelim” dediği öğrenildi.

ÖRNEK SANAYİYE GİDECEK

Öte yandan Fatma Şahin ve ekibinin bugün Örnek Sanayi Sitesi’ne giderek başkan Mehmet Haratoğlu ve yönetimi ile, cami alanı iken ticari alana çevrilerek satılan yerle ilgili görüşme yapacağı öğrenildi. Haber Merkezi