GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP’te, yüzlerini kaşkolları ile kapatarak girdikleri marketten silah tehditi ile 4 sigara ve kasadaki 130 liranın çalınması güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, güvenlik kamerasından kimliğini saptadığı silahlı soyguna katılan 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Atakent Mahallesi'ndeki markete geçen 24 Şubat gecesi gelen 3 kişi, yüzlerini kaşkolları ile kapatarak cep telefonundan oyun oynayan market sahibini silahla tehdit ederek kasadaki parayı vermesini istedi. Market sahibini silahla tehdit eden şüpheliler kasadaki 130 lira para ile tezgah üzerinde 12 lira değerinde 4 paket sigarayı alarak kaçtı. Silahlı soyguncuların 142 liralık hırsızlığı marketin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Hırsızların ayrılmasının ardından durumu bildiren market sahibinin ihbarının ardından polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin görüntülerden ve bölgede yaptığı araştırmanın ardından markete giren şüphelilerin kimliğine ulaşıldı. Polis, markete giren ve dışarıda gözcülük yaptığı belirlenen 6 şüpheliyi, dün akşam saatlerinde evlerinde yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin, sorgulanmalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.