Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar Ve Mamulleri Sektör Kurulu Şahin Batallı Başkanlığında GAİB Hizmet binasında toplandı. Sektörle ilgili sorunların masaya yatırıldığı toplantıda ihracat rakamlarımda değerlendirilirken önümüzdeki dönemlerle ilgili gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Şahin Batallı son dönemlerde yaşanan bir çok sıkıntıdan dolayı bir çok sektörde olduğu gibi Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri sektöründe de ihracat anlamında geçtiğimiz yıla oranla düşüş yaşandığını, son aylarda bu düşüşün artıya geçerek aradaki farkın kapatılmaya çalışıldığını ifade ederek sektör olarak yeni pazar arayışlarını sürdürdüklerini belirtti.

KİMLER KATILDI ?

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Hizmet Binasında gerçekleştirilen Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar Ve Mamulleri Sektör Kurulunda üretimden ihracata kadar sektörle ilgili bir çok konu masaya yatırıldı. Şahin Batallı Başkanlığında yapılan toplantıya Başkan Yardımcıları Zekeriya Mete, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Serpi, Mahsum Altunkaya, Mesut Acar, M. Surur Aydın, Erhan Soytürk, Hidayet Kadiroğlu, Kazım Taycı, Uğur Durukan, Nihat Uysallı, Sabahattin Memiş, Ömer Abdullah Özdemir, Şerafettin Memiş, Haluk Tezcan, GAİB Genel Sekreteri, Fatih Yumuş ile ilgili kurum müdürleri ve görevliler katıldı. BÜLTEN